LexisNexis lanceert InterAction® voor Office 365®

InterAction for Office 365 wordt geleverd via een innovatief hybride cloud-technologiemodel en luidt een nieuw tijdperk in van ingesloten CRM waarmee professionals direct aan de slag kunnen en klant- en relatiegegevens kunnen optimaliseren.

RALEIGH, North Carolina, 8 april 2019 /PRNewswire/ — LexisNexis® InterAction®, een toonaangevende oplossing voor klantrelatiebeheer (Client Relationship Management (CRM)), op maakt gemaakt voor juridische en professionele dienstverlening, lanceerde vandaag InterAction® for Office 365®, een geavanceerde hoogwaardige applicatie, die CRM-data in bestaande werkschema”s opneemt, in Microsoft® Outlook, Excel en Word. De toepassing is beschikbaar voor desktop- en abonnementversies van Office en maakt gebruik van de kracht van de klantrelatiedata van een bedrijf, waarbij het op het juiste moment wordt geleverd, zodat professionals klantrelatiedata kunnen updaten, er toegang toe kunnen hebben en kunnen opnemen in hun natuurlijke werkschema op kantoor of onderweg.

Met gebruik van door LexisNexis gepatenteerde technologie wordt deze applicatie aangeleverd via een hybride cloudmodel, waarmee een cloudgebaseerde applicatie veilig toegang krijgt tot gegevens (zonder deze in ruststand op te slaan), onafhankelijk van de plek – op locatie achter een firewall, in een private cloud of openbare cloud. Dit hybride model is een essentieel onderdeel van de toekomst van InterAction, waarin de beste aspecten van SaaS worden gecombineerd met de controle en keuze waar klanten om vragen. Nieuwe innovatie kan naadloos worden geleverd, terwijl bedrijven hun gegevens op hun favoriete plek kunnen beheren en opslaan.

InterAction for Office 365 bespaart declarabele uren uit voor ondernemers met VOIP-calling en de mogelijkheid om telefoon- en e-mailgebruik automatisch te traceren. De bredere integratie met Word en Excel werkt tijdbesparend voor ondernemers en professionals op het gebied van marketing en zakelijke ontwikkeling. ‘Gebruikers kunnen bijvoorbeeld eenvoudig een lijst met aanwezigen vergelijken met hun gegevens uit InterAction, om te zien welke contactpersonen bij een evenement aanwezig zullen zijn, zonder dat ze Excel hoeven te verlaten’, zei Scott Winter, Director of Product Management. ‘Dit gaat niet over het samenstellen van een rapport, maar over het invoegen van gegevens van InterAction om gebruikers te helpen slimmer in real-time te werken. En met het hybride model kunnen we functionaliteit sneller dan ooit aan onze klanten leveren, terwijl wij ze de controle over gegevens laten behouden.’

InterAction is een marktleidende CRM-oplossing die wordt gebruikt door meer dan 450 klanten in 32 landen, waaronder grote en middelgrote advocatenkantoren en niet-juridische professionele dienstverleners. Scott Wallingford, General Manager van het bedrijf InterAction business zegt: ‘De professionele dienstverleningsbranche is anders dan andere branches. Dienstverlening wordt aangekocht, niet verkocht, en bedrijven vertrouwen sterk op hun eigen zorgvuldig onderhouden netwerk van contacten om de groei aan te drijven. Wij investeren met als doel de levering van oplossingen die voldoen aan de unieke eisen van de bedrijven, en de hybride aanpak van de cloud is een fantastisch voorbeeld van innovatie die telt. De lancering van InterAction for Office 365 is het begin van een spannend proces!’

Over LexisNexis® InterAction®
InterAction is een oplossing voor klantrelatiebeheer (Client Relationship Management-CRM) opgezet vanuit de overtuiging dat het sluiten van een onderhoudscontract duidelijk verschilt van het verkopen van een product. Wij zijn partner met klanten en visionaire leiders voor de ontwikkeling en levering van een innovatieve portfolio waarmee waarde in uw contacten kan worden ontdekt, terwijl u uw vermogen vergroot om betekenisvolle relatie-ervaringen te leveren. Wij streven ernaar een partner te zijn die u helpt bij de groei van uw bedrijf, terwijl we duidelijk maken wat techniek kan doen en hoe dit verantwoord kan worden ingezet. Zo kunt u zich blijven richten op de groeimogelijkheden met het grootste potentieel. Met technologische centra voor uitmuntendheid in Raleigh, North Carolina; Londen, Verenigd Koninkrijk en Shanghai, China; heeft LexisNexis toegang tot de beste academici en technologische partners wereldwijd.

Over LexisNexis Legal & Professional
LexisNexis Legal & Professional is een leidinggevende mondiale leverancier van juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analytics, waarmee klanten een hogere productiviteit bereiken, betere beslissingen kunnen nemen en betere resultaten kunnen behalen, en die in de hele wereld de rechtsstaat bevorderen. Als digitale pionier zette het bedrijf als eerste juridische en zakelijke informatie online met de dienstverlening van Lexis® en Nexis®. LexisNexis Legal & Professional biedt zijn diensten aan klanten in meer dan 130 landen met zijn meer dan 10.000 werknemers wereldwijd en maakt deel uit van RELX Group, een mondiale leverancier van informatie en analytics voor professionele en zakelijke klanten in vele industrieën.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/847603/LexisNexis_Logo.jpg