SMART by GEP® source-to-pay inkoopsoftware gaat digitaal inkoopproces bij Brighthouse Financial aansturen

CLARK, New Jersey, 24 augustus 2018 /PRNewswire/ — GEP, een toonaangevende aanbieder van inkoopsoftware en inkoopdienstverlening aan Fortune 500- en Global 2000-bedrijven wereldwijd kondigde vandaag aan dat een belangrijke aanbieder van lijfrentes en levensverzekeringen, Brighthouse Financial, inkoopsoftware SMART by GEP®, het meest toonaangevende, cloud-native softwareplatform voor bevoorradings-, inkoop- en uitgavebeheer, heeft geselecteerd.

Brighthouse Financial, met haar hoofdkantoor in Charlotte, North Carolina, is het nieuwste bedrijf dat de eenduidige inkoop- en aankoopsoftware SMART by GEP in gebruik neemt, en het zal het systeem gebruiken voor source-to-pay (S2P)-activiteiten, waaronder uitgave-analyse, besparingsbeheer, bevoorrading, contractbeheer, leveranciersbeheer en het volledige procure-to-pay inkoopproces.

Brighthouse Financial heeft SMART by GEP geselecteerd, waarbij het de flexibiliteit, het leiderschap en de kennis van SMART by GEP noemt als belangrijkste onderscheidende kenmerken.

Meghan Doscher, chief procurement officer, Brighthouse Financial zei: ‘GEP is door dit hele proces heen een geweldige partner geweest. We zijn blij met het SMART by GEP-platform en we vinden het fijn om dit proces met hen te delen.’

SMART by GEPs eenduidige source-to-order softwareplatform is een volledig inkoopplatform waarin alle functies van het inkoopproces in één product, dat eigen is aan de cloud, touchtechnologie en mobiele technologieën, worden samengebracht. SMART by GEP maakt gebruik van de cloudeconomie om een oplossing aan te bieden die eenvoudig de zwaarste verwerkingsvereisten van GEP”s Fortune 500- en Global 2000-klanten aan kan, terwijl het overbodige infrastructuur en ondersteuningskosten wegneemt.

SMART by GEP is eenvoudig te installeren, in te zetten en te gebruiken, zonder dat een uitgebreide training nodig is. Alle GEP-producten zijn platformneutraal (ze werken met SAP, Oracle of andere veelgebruikte ERP- of F&A-systemen). En met uitstekende ondersteuning en dienstverlening, is GEP een brancheleider in klanttevredenheid.

SMART by GEP heeft volledige source-to-order functionaliteit en een gebruiksvriendelijk, cloud-eigen platform, inclusief uitgavenanalyse, bevoorradings-, contract- en leveranciersbeheer, procure-to-pay, besparingsprojectbeheer en besparingstracking, facturering en andere verwante functie. Het erkende, SaaS-gebaseerde source-to-pay platform is eigen aan touchtechnologie en mobiele technologie, waardoor gebruikers overal kunnen werken, op ieder moment en ieder apparaat.

Over GEP

GEP helpt wereldwijde ondernemingen efficiënter en effectiever te werk te gaan, een concurrentievoordeel te behalen, de winstgevendheid te verhogen, en de bedrijfs- en aandeelhouderswaarde te maximaliseren.

Frisse ideeën, innovatieve producten, ongeëvenaarde domein- en vakkennis, en slimme, gepassioneerde mensen – zo creëert en levert GEP uniforme bedrijfsoplossingen van ongekende schaal, kracht en effectiviteit.

GEP, door het Gartner Magic Quadrant een leider genoemd en verkozen tot Best Provider tijdens de World Procurement Awards en EPIC Procurement Excellence Awards, wordt regelmatig erkend door Gartner, Forrester, IDC, Procurement Leaders, Spend Matters, PayStream en Ardent Partners, als een innovator en leider in source-to-pay-inkoopsoftware.

GEP wordt ook vermeld als een leider op het gebied van beheerde inkoopdiensten (inkoop-outsourcing) door de Everest Group, NelsonHall, IDC, ISG, HfS en IAOP. Daarnaast is GEP volgens ALM Intelligence, het belangrijkste onderzoeksbureau in de sector voor beheerconsulting, de leider op het gebied van inkoopstrategie en consulting voor de toeleveringsketen.

Met 14 kantoren en operationele centra in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika, helpt GEP, gevestigd in Clark, New Jersey, bedrijven wereldwijd om hun strategische, operationele en financiële doelstellingen te behalen. Ga voor meer informatie over ons uitgebreide assortiment strategische en beheerde diensten, naar www.gep.com. Ga voor meer informatie over SMART by GEP, ons cloud-native, eenduidige source-to-pay-platform, naar www.smartbygep.com.

Contact media:

Al Girardi
Vice President, Marketing & Analyst Relations
GEP
Telefoon: +1 732-382-6565
Email: al.girardi@gep.com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/518346/GEP_Logo.jpg

GEP”s eenduidige inkoopsoftwareplatform geselecteerd door grote aanbieder lijfrentes en levensverzekeringen