imToken kondigt 2.0 Internationale Versie van imToken Venture aan

SINGAPORE, 1 augustus 2018 /PRNewswire/ — imToken, de grootste digitale vermogensportefeuille voor Ethereum ter wereld, die 30.000 tokens breed ondersteunt, kondigt imToken 2.0 aan, de cryptovaluta-portefeuille van de volgende generatie van imToken die een volledig gedecentraliseerd ecosysteem ondersteunt.

Na haar investering van $10 miljoen in Serie A van IDG introduceerde imToken vandaag een DApp-browser, Tokenlon (de gedecentraliseerde handelsbeurs van imToken) en imToken Venture.

Het bedrijf kondigt ook 5 miljoen maandelijkse actieve gebruikers aan en $45 miljard aan doorgaande transacties tussen januari 2017 en juni 2018, waarbij het het jaarvolume van Paypals Venmo benaderde.

‘Wij menen dat de toekomst van blockchaintechnologie in volledige decentralisatie ligt’, zei Ben He, oprichter en CEO van imToken. ‘Wij geloven dat de initiatieven voor imToken 2.0 van vandaag de toon zullen zetten voor een volledig gedecentraliseerd ecosysteem waar de branche en gebruikers achter zullen staan.’

imToken 2,0

DApp Browser – De DApp Browser van imToken ondersteunt de populairste DApps en gedecentraliseerde handelsbeurzen.

Daarnaast wordt imToken Venture aangekondigd door imToken, en gaan zij investeren in DApps en innovatieve infrastructuurprojecten, en ze gaan deze ook promoten.

Gedecentraliseerde handelsbeurs – imTokens gecentraliseerde handelsbeurs Tokenlon biedt nu twee unieke handelsfuncties aan.

  • ‘Instant Exchange’ – Selecteert de beste wisselkoersen bij meerdere reserves voor eerlijke token-to-token transacties.
  • Orderportefeuille en spothandel – Gebruikers van Tokenlon kunnen limietbestellingen kopen en verkopen, of direct marktorders uit de orderportefeuille nemen.

Multi-Chain Wallet met BTC, ETH, EOS – Gebruikers kunnen meerdere cryptovaluta-portefeuilles beheren en importeren, waaronder Bitcoin, Ethereum en EOS, onder een mnemonisch wachtwoord en identiteit.

Deze aankondiging volgt op de opening van het hoofdkantoor in Singapore van imToken.

‘Wij geloven dat Singapore, met haar volwassen regelgeving, de ideale basis is voor de lancering van onze wereldwijde ambities’, zei He. ‘Landen als Indonesië groeien snel uit tot de grootste imToken-markten, en wij kijken ernaar uit onze initiatieven in Azië verder uit te breiden.’

Ga voor meer informatie over imToken naar token.im.
Kijk hier voor de mediakit.

Over imToken

Het bedrijf werd opgericht in 2016 door Ben He, CEO van imToken, en is de grootste Ethereum digitale vermogensportefeuille ter wereld, die wordt gebruikt door toonaangevende internationale investeerders in cryptovaluta. imToken wordt ondersteund door IDG Capital en geeft ondersteuning aan 30.000 tokens, en is internationaal erkend om haar veiligheidseigenschappen als digitale vermogensbeheertool. imToken heeft haar hoofdkantoor in Singapore.

Ga voor meer informatie over imToken naar: token.im.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/725237/benhe_imtoken_2_0_launch.jpg

Met de lancering van imToken 2.0 kondigt het bedrijf een kapitaalfonds aan voor ontwikkeling van DApp binnen haar ecosysteem, nieuwe eigenschappen van Tokenlon